Föreningsutskick VT16

 

Hej!

AbraUng_lila

Hoppas att ni har haft ett trevligt jul- och nyårsuppehåll samt att ni kopplat av ordentligt. Nu är det äntligen dags att dra igång aktiviteterna.

Välkommen till:

Scout från åk 2 onsdagar kl. 18.30-20.00. Start 20/1
Scout
från 12-18 år är även välkomna fredagar 19.00, udda veckor. Start 22/1
Körlek
för åldern 3-6 år torsdagar kl. 16.45-17.30. Start 14/1
Barnkören Abrakadabra
för åldern 6-9 år torsdagar kl 18.00-18.45. Start 14/1
Musikalkör
från åk 4 torsdagar kl. 18.00-19.00. Start 14/1
Tonår
från åk 7, fredagar jämna veckor kl 19.13. Start 29/1
20+,
en samtalsgrupp för de som är just 20+. Start 21/1
Småbarnsmusiken
träffas 10 gånger under våren. För mer information om datum titta in på vår hemsida www.abrahamsbergskyrkan.se. Obs! Anmälan och annan betalning.

Ni är även välkomna på hajk med fredagsscouterna 5-6 februari. Mer information på www.abrascout.se.

För att delta i aktiviteterna betalar du medlemsavgift till Abrahamsbergskyrkans Ungdom (AbraUng). Avgiften är 300:- för hela 2016 och då får man vara med i så många aktiviteter man vill. Avgiften betalas in på AbraUngs plusgiro 35 25 64-9. Skriv deltagarens namn och vilken/ vilka aktiviteter han/hon deltar i. Medlemsavgiften betalas in det år den avser. Dvs. man kan inte betala in avgiften före eller efter året den avser. Om du som läser det här brevet inte betalar själv, se till att den som gör det får informationen redan idag. Medlemsavgiften är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva våra aktiviteter. För varje betalande medlem får vi ekonomiskt bidrag som används till verksamheten. Om du har frågor om medlemsavgiften kontakta AbraUngs ordförande Elina Lyckeborg (kontaktuppgifter sist i detta brev).

Det krävs ingen föranmälan för att delta i aktiviteterna och det går bra att börja mitt i terminen. Ta gärna med vänner, vi har plats för fler deltagare i alla våra grupper! För mer info och anmälan ring eller maila vår pastor med barn- och ungdomsinriktning, Maria Öst.

Dock så har vi just nu en kölista på några av patrullerna för att få börja på scout. Det går jättebra att maila scout@abrahamsbergskyrkan.se eller abraung@abrahamsbergskyrkan.se för att se hur det ligger till just nu samt för att ställa ditt barn i kö.

Småbarnsmusiken som bedrivs som en studiecirkel kräver föranmälan och har en egen avgift (400:- för 10 gånger). Anmäl till britta.ingmarsdotter@abrahamsbergskyrkan.se .

Utöver de fasta aktiviteterna händer en del annat i kyrkan under våren. Gå regelbundet in på vår hemsida www.abraung.se och gilla vår sida Abrahamsbergskyrkans ungdom på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram (@abraung). Vill du har mer information om scoutverksamheten är du välkommen att gå in på www.abrascout.se, där kommer det löpande upp information om vad som gäller och även om vad som gjorts under gångerna.

Bland annat så har vi vårt årsmöte lördagen den 13 februari kl. 16.00. Var med och påverka, diskutera och umgås!

På torsdagar serveras det korv i kyrkan. Man får två korvar med bröd samt juice och frukt 20kr, kaffe/te och skorpa 10kr. Torsdagskorven fixas med ideella krafter och vi behöver bli fler som hjälps åt. Kanske kan ni ansvara för en torsdag? All hjälp är till glädje! Maila Maria, maria.ost@abrahamsbergskyrkan.se, och meddela vad ni kan hjälpa till med eller skriv upp er på schemat i kyrkan. Det behövs både ansvariga och folk som kan hälla till. All hjälp är välkommen och behövlig!

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta antingen Maria Öst, vår pastor med barn- och ungdomsinriktning maria.ost@abrahamsbergskyrkan.se, 08-80 20 70, 0739-500 303 eller Abrahamsbergskyrkans Ungdoms ordförande Elina Lyckeborg, abraung@abrahamsbergskyrkan.se eller på elina.lyckeborg@telia.com , 0768- 60 70 68.

Vi ses i vår!

Elina Lyckeborg
Ordförande, Abrahamsbergskyrkans Ungdom

 Föreningsutskick VT16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *