Terminsstart hösten 2016!

Körlek för åldern 3–6 år, torsdagar kl 16:45–17:30. Start v. 36

Barnkören Abrakadabra för åldern 6–9 år, torsdagar kl 18:00–18:45. Start v. 36

Musikalkör från åk 4, torsdagar kl 18:00–19:00. Start v. 36 Vidare information gällande specialtider kommer att förmedlas.

Tonår från åk 7, fredagar jämna veckonummer kl 19:13. Start v. 36

20+, en samtalsgrupp för de som är 20 eller mer, torsdagar udda veckonummer kl 19:00. Start v. 37

Scout för spårare (8–9 år) och upptäckare (10–12 år), onsdagar kl. 18:30–20:00. Start 7/9, v. 36. Scout för äventyrare (12–15 år) är välkomna fredagar 19:00, udda veckonummer. Start 16/9, v. 37.

 

För att kunna erbjuda scoutverksamhet som är utvecklande och roligt för alla våra åldersgrupper har vi scoutkvällar planerade för äventyrarscouter en egen dag, fredagar. Scouter i äventyraråldern är även välkomna på onsdagar, men får då delta i eller hjälpa till med aktiviteter planerade för yngre scouter.
Småbarnsmusiken är på onsdagar och för den gäller en annan avgift, 400 kr, som ska betalas in till församlingen. För mer information kring hur du anmäler dig och tider hör av dig till Jenny Nilsson, jenny.nilsson@abrahamsbergskyrkan.se.

För att delta i aktiviteterna betalar du medlemsavgift till Abrahamsbergskyrkans Ungdom (AbraUng). Avgiften är 300 kr för hela 2016 och då får man vara med i så många aktiviteter man vill. Avgiften betalas in till AbraUng:s plusgiro 35 25 64-9.
Skriv deltagarens hela namn, alltså både för- och efternamn, och vilken/vilka aktiviteter deltagaren deltar i. Medlemsavgiften måste betalas in det år den avser. Dvs. man kan inte betala in avgiften före eller efter året den avser. Om du som läser det här brevet inte betalar själv, se till att den som gör det får informationen direkt.
Medlemsavgiften är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva AbraUng-aktiviteter och innebär dessutom i förlängningen att våra deltagare är försäkrade när de är i kyrkan. För varje betalande medlem får vi ekonomiskt bidrag som används till verksamheten. Om du har frågor om medlemsavgiften kontakta AbraUng:s ordförande Elina Lyckeborg (kontaktuppgifter).

Utöver de fasta aktiviteterna händer en hel del annat i kyrkan under hösten. Vi har en ny hemsida! Gå gärna ofta in på www.abraung.se. Se också till att gilla Abrahamsbergskyrkans ungdom på Facebook, och följ oss på Instagram, @abraung och @abrascout. Där kommer regelbundet upp information om vad som händer i grupperna och bilder från verksamheten. Dessutom kan du som scout eller scoutförälder följa scoutledarnas blogg, www.abrascout.se för mer detaljerad information gällande just scoutverksamheten. Dessutom går det bra att maila scoutfrågor till scout@abrahamsbergskyrkan.se, och andra frågor till abraung@abrahamsbergskyrkan.se.

 

Kom också ihåg att vi tar emot kortbetalningar! Det betyder att du kan betala för scoutskjortan, hajken eller fikat direkt på plats. Tyvärr måste medlemsavgiften fortfarande betalas in via plusgirot.
Har du frågor eller funderingar är du alltid välkomna att kontakta antingen Maria Öst som är pastor med barn- och ungdomsinriktning, eller AbraUng:s ordförande Elina Lyckeborg.
Det krävs ingen föranmälan för att delta i aktiviteterna. Ta gärna med vänner, vi har plats för fler deltagare i alla våra grupper!

 Terminsstart hösten 2016!